Соціальний проєкт «Ми однієї крові», створений за ініціативи ПУМБ, розпочав рік з приємними показниками. Завдяки небайдужим українцям, які знають і люблять наш мерч, проєкт продовжує збирати кошти на доставку компонентів крові в гарячі точки, придбання необхідних засобів такмеду та закупівлю кровоспинних засобів для наших воїнів. Наприкінці січня банк загалом перерахував 6,6 мільйона гривень громадським організаціям «Госпітальєри», «ДонорUA» та «Агенти крові» для порятунку життів десятків тисяч українців.

Січень хоч і традиційно вважається місяцем відносного затишшя в усіх сферах, проте приємно здивував. Наші співвітчизники продовжили обирати стильний і патріотичний мерч, що рятує життя. Перший місяць 2024-го дозволив благодійній ініціативі зібрати 300 тисяч гривень, котрі були перераховані до громадських організацій «ДонорUA», «Госпітальєри» та «Агенти крові». 

Зібрана сума передана на закупівлю:

•  50 турнікетів САТ
•  70 оклюзійних наліпок 
•  425 назофарингіальних повітропроводів
А також на здійснення двох доставок компонентів крові до гарячих точок, які допомогли 3000 українців.

Приєднуйтесь і замовляйте суспільно корисний мерч на офіційному сайті проєкту https://lifesavingmerch.com.ua або на сторінці в мережі Instagram, адже 50 % від кожного замовлення ПУМБ перераховує громадським організаціям «Госпітальєри», «ДонорUA» та «Агенти крові» на порятунок життя наших співгромадян. У кожну замовлену вами річ вкладена і частинка турботи — доставка коштом логістичного партнера проєкту «Нова пошта» до будь-якого відділення чи поштомату в Україні.